Lifestyle

Calatorie in Jurul Clatitei – creativitate, multa distractie și premii delicioase : totul marca Tefal

martie 20, 2018

Voie bună, arome fine și bineînțeles …multe clătite! Cea de-a patra ediție a campaniei naționale Fabrica de Clătite Tefal te invită să redescoperi plăcerea de a savura desertul copilăriei și te premiază până pe 30 aprilie, cu plinuri de benzină, biciclete Pegas sau un pașaport de călătorie în valoare de 2500 de euro!

Provocarea Tefal – Cucerește lumea cu cele mai delicioase clătite!

Sub motto-ul campaniei ”Călătorie în Jurul Clătitei” – Tefal a invitat 30 de bloggeri din zona de food & lifestyle să își demonstreze creativitatea în bucătărie. Aceștia au creat cele mai savuroase rețete folosind noile tigăi ediție limitată – Tefal Mini Chefs. Disponibile în 3 variante: Mexic, Italia și Franța, cei trei Mini Chefs i-au asistat pe bloggeri într-o expediție culinară interactivă.

 

eu in actiune 🙂

 

clatita sarata cu marar

 

am umplut-o cu telemea , busuioc si prosciutto crudo

 

 

echipa din care am facut parte: echipa Mexic-ului 🙂

Un eveniment ”gustos” alături de Buzdu și Morar

Înarmați cu zâmbete și voie bună, vedete și bloggeri și-au setat busolele, au introdus longitudinea și latitudinea corectă și au pornit către Linea/ Closer To the Moon, punctul de întâlnire al pasionaților de gătit și de călătorii.

Atmosfera a fost întreținută de Mihai Morar și Daniel Buzdugan, responsabili cu distracția pe durata întregului eveniment.

Magiunul de Topoloveni produs de Sonimpex, celebrul brand de țară, 100% natural, fără zahăr adăugat, a desăvârșit gustul clătitelor pregătite cu drag de cei prezenți.

Iar mai jos va las si clatitele facute de echipa noastra: echipa Mexicului 🙂

Clatita cu marar, umpluta cu telemea, busuioc si prosciutto

 

Clatita cu mascarpone si magiun de Topoloveni

 

clatita proteica cu ovaz si banana servita cu fructe si stropita cu miere

Ne-am dorit ca cea de-a patra ediție a Fabricii de Clătite Tefal să fie despre oameni și despre bucuria pe care desertul copilăriei ni-l aduce de fiecare dată. Suntem onorați că și în acest an i-am avut alături pe prietenii noștri din presă și social media și am savurat momente inedite cu zâmbetul pe buze.

Pentru noi, Fabrica de Clătite a coincis anul acesta cu lansarea noilor tigăi ediție limitată –Tefal Mini Chefs, care nu doar te ajută să prepari cele mai gustoase clătite, dar și dau un look modern bucătăriei datorită desenului de pe spatele tigăii,obținut prin tehnologia patentată Tefal de injectare cu cerneală.

Îi invităm pe toți iubitorii de clătite și nu numai, să ne însoțească pe parcursul acestei călătorii”, a declarat Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe Seb.

Va mai las cateva poze de la eveniment si alte preparate pregatite de echipa Italiei si a Frantei :

 

 

 

 

 

cu Adriana Popescu

Si mai multe poze vei gasi pe retelele de socializare la hashtag-urile : #FabricaDeClatite #IlovePancakes #Tefal

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare și practice pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine și pentru cei dragi.

Pentru mai multe informații, vizitează www.tefal.ro sau www.facebook.com/TefalRomania.

Contact PR:
Ruxandra Vasile, Managing Partner | Pure Media Solutions
Tel. 0736.616.600 ruxandra.vasile@puremedia.ro

Contact Groupe SEB
Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager | Groupe SEB

Tel. 0751.079.873 gvelicu@groupeseb.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply