Lifestyle

Meșteșugari de Gusturi

martie 21, 2018

 

 

La inceputul luni martie, mai exact pe 6 martie, restaurantul Burger&Grill House, situat în Prelungirea Ghencea nr. 262, a găzduit o degustare de mezeluri crud-uscate și burgeri din carne de vită Black Angus, destinată reprezentanților mass media.

Evenimentul a reunit bloggeri și jurnaliști din segmentul culinar și stil de viață și a avut drept scop prezentarea produselor carmangeriei „Meșteșugari de gusturi”, în incinta restaurantului Burger&Grill House, ambele fiind o afacere de familie a soților Cristina și Ioan Smadu.
De la înființare, din 2015, soții Smadu și-au propus să folosească materii prime și condimente naturale și să respecte rețetele tradiționale din zona Făgărașului, pentru a obține mezeluri gustoase, ca acasă, la Sâmbăta, localitatea de baștină a lui Ioan.
Această abordare le-a garantat succesul, mezelurile lor fiind apreciate, iar afacerea crescând firesc, sănătos.
Pe lângă mezeluri, carmangeria situată în Prelungirea Ghencea, mai produce și burgeri din carne de vită Black Angus, destinați restaurantelor, dar și preparării în restaurantul aflat alături de carmangerie.
Păstrând principiile după care este condusă carmangeria, meniul restaurantului conține preparate sănătoase, din carne, legume și condimente naturale, fără aditivi și înlocuitori. Simplitatea rețetelor pune în valoare calitatea și prospețimea ingredientelor.
Carnea prelucrată în carmangerie este de proveniență românească, iar „aprovizionarea cu materii prime de calitate este o provocare continuă”, cum a specificat directorul general Cristina Smadu.
Ioan Smadu, cel care se ocupă de partea de producție, are drept permanentă preocupare menținerea echilibrului între preț și calitatea produsului. Acesta ne-a dezvăluit că „simpla respectare a rețetelor și a calității ingredientelor nu este suficientă, supravegherea procesului de producție fiind extrem de importantă pentru a obține un produs de calitate, care să se încadreze în prețul de vânzare propus”.
Gustul produselor, testate în magazinul sau restaurantul familiei Smadu, vă pot convinge!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply