Lifestyle

Pancake Tour by Tefal, cel mai delicios turneu al primaverii

martie 28, 2017
„Tefal : – Iubitori de clatite?
Familia noastra:  – Noi, noi, noi!!! ????”
Cam asa sta treaba! Noi cu clatitele suntem buni prieteni! Preferatele familiei noastre sunt cele umplute cu ciocolata, cu gem si evident cu branza dulce de vaci si servite cu smantana!! La lista clatitelor clasice mai adaugam sarniki, oladi si pancakes!!
Tefal s-a gandit sa ma rasfete la un eveniment, organizat de ei (la inceputul acestei luni) cu alte sortimente de clatite si sa ma provoace la cel mai delicios turneu al primaverii????! Iar daca nu avem chef sa le pregatim acasa, ne invita si pe mine, si pe tine în oraș, si ne propune un meniu inedit ce se poate transforma într-un maraton culinar alături de prietenii nostri.
Provocarea este lansată de Tefal împreună cu zece restaurante partenere, unde chef-ii vor prepara, cu măiestrie și imaginație, rețete unice, combinații de arome și ingrediente rafinate.
Turneul Clătitelor se desfăşoară până pe 20 aprilie în București, la Acuarela Bistro, Coftale, Crama Domnească, Il Villagio, InFusion Bistro and Sports Bar, 3 Kombinat, La Belle Epoque, Maison des Crêpes, Modelier și White Horse.
Ce ai zice de o clătită recomandată chiar de Popeye Marinaru’? ”Popeye Cake” – un tort de clătite cu spanac și cremă de brânză pentru zilele în care chiar ai nevoie de energie. Sau strict după modelul hollywoodian,”American pancakes”, ce îmbină aroma siropului de arțar cu fructe proaspete. Iar dacă vrei să mănânci cot la cot cu muschetarii, îți recomandăm o porție de ”D’Artagnan„ cu somon, avocado, cremă de brânză și capere! Pe acestea, precum și alte rețete, le poți testa în Turneul Clătitelor by Tefal.
Tefal ne invită în turneul primăverii – Pancake Tour! Orice tigaie, oală sau cratiță Tefal pe care o achiziționezi până pe 20 aprilie, îţi poate aduce unul dintre sutele de premii zilnice: cântare de bucătarie, carafe și căni de călătorie. Sau marele premiu, un circuit Sweet Gourmet pe Coasta de Azur!
Turneul Clătitelor continuă cu cele mai savuroase concursuri și pe pagina de Facebook Tefal România, unde pofticioșii pot câștiga vouchere de consumație în fiecare dintre bistro-urile și restaurantele partenere din București.
Pornește chiar astăzi în inegalabila călătorie gourmet inițiată de Tefal! Detaliile despre campanie, precum și meniurile speciale din restaurantele partenere le găsești pe fabricadeclatite.tefal.ro.
Enjoy!!
Mihaela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply