Lifestyle

La Biblioteca – locul unde nu te mai saturi de povesti

decembrie 27, 2016
     Cu foarte putin timp in urma, in aceasta luna, am fost invitata la un eveniment frumos, intr-o locatie cu parfum de poveste ????: restaurantul La Biblioteca. „Recent renovat, restaurantul La Biblioteca din Cișmigiu și-a redeschis porțile în această lună cu o nouă înfățișare, adoptând stilul modern – chic în ceea ce privește decorațiunile interioare. Ferestrele largi și fotoliile colorate te invită într-un lume în care îți poți da frâu liber imaginației și în care poți visa la o seară magică de iarnă”.

   Atmosfera relaxanta imbinata cu un atelier creativ cu decoratiuni pentru Craciun sub indrumarea Dianei Mihaila si celor de la Panzani, au facut ca acea seara sa fie una ca din povesti, cu mancare si voie buna, alaturi de oameni minunati , deschisi la suflet, plini de dragoste si energie pozitiva :)! Pozele de mai jos vorbesc de la sine 🙂

 

 

 

„La Biblioteca se încadrează perfect în atmosfera misterioasă a parcului Cișmigiu – recunoscut drept un loc preferat al îndrăgostiților. În restaurant, poți alege să stai chiar lângă ferestrele mari și să privești aleile parcului, în timp ce simțurile îți sunt răsfățate de o cană fierbite cu Glühwein sau cicolata caldă „Biblioteca”. Deopotrivă, poți alege să fugi de la birou și să te cuibărești într-un fotoliu, în timp ce savurezi o porție delicioasă de paste sau pizza. 

Dacă îți place să-ți petreci timpul alături de prieteni, La Biblioteca dispune de încă o sală perfectă pentru povești și proiectări de planuri mărețe. Te poți inspira chiar din cărțile care îți sunt puse la dispoziție sau, dacă muzica este cea care îți trezește imaginația, pianul îți stă la dispoziție.  Orice ai alege să faci, te vei reîncărca cu energie pozitivă și îți vei recăpăta pofta de viață pierdută printre sarcinile zilnice de acasă sau de la birou”. 
 
Informatii despre restaurant gasiti pe pagina lor de facebook 🙂 
Noua (mie si lui David ????) ne-a placut mult restaurantul La Biblioteca , atmosfera ce domina acolo si cu siguranta vom reveni cu mult drag!????????
Mihaela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply