Prăjitură cu mere! O pufosenie de prăjitura care merită toată atenția voastră. Cu ce se diferențiază aceasta prăjitura cu mere față de alte prăjituri cu mere? Aluatul prăjiturii are multa brânză, ingredient ce o face sa fie foarte pufoasă și cu un gust memorabil, zic eu…:), dar aștept sa îmi ziceți și voi părerea voastră;)! Am primit mere de la țară , multe, din alea bune și adevărate. Nu m-am îndurat sa le las sa se strice, de aceea am decis ca e cazul sa mai prajituresc și eu putin. În ceea ce privește branza de vaci, puteți folosi orice brânză doriți : atât pe cea mai cremoasă, cât și pe cea mai uscată, așa cum am folosit eu. Aș putea denumi aceste desert: prăjitura-tarta. Are în compoziție și unt care te duce în zona aluatului fraged. Practic este un fel de struțo-camilă, gustoasă și aromată, perfectă pentru orice fruct veti alege.
Copiază și plasează acest URL în site-ul tău WordPress pentru a-l îngloba
Copiază și plasează acest cod în site-ul tău pentru a-l îngloba