O rețetă de sezon, simplă, super rapidă, plină de gust și arome !
Pere coapte și moi, brânză brie topită și aromată, nucă coaptă și plină de gust, cimbrul care potențează toate gusturile…Nu-i așa că sună bine?
Acest preparat iti trezește toate gusturile și simțurile…trebuie sa mă credeți pe cuvânt :)! Eu sunt pe „repeat” cu acest preparat în ultima perioadă! Nu mă pot opri! Prea bun, prea … de vis 🙂
Le puteți servi simple sau alături de o salată verde și pâine proaspătă. Combinația dulce-strat sigur vă va cuceri, așa cum s-a întâmplat și în cazul meu :).
Dacă vreți sa le încercați sau le-ați încercat , sa îmi lăsați un mesaj aici în comentarii sau pe Facebook ori Instagram. Mi-ar plăcea să vă aud părerea/ impresiile :).
Pere coapte cu brie și nuci
Ingredients
- 2 pere
- branză brie, câteva felii tăiate
- suc de lămâie
- ulei de măsline - câteva picături
- cimbru uscat
- o linguriță de miere
- nuci tocate mărunt
Instructions
Încălzim cuptorul la 180 de grade. Tăiem perele în jumătate și scobim interiorul.
Așezăm perele în tava de copt. Le stropim cu suc de lămâie și un pic de ulei de măsline.
Umplem perele cu brânză brie/ camembert/ reblochon și cu nucile tocate. Presărăm perele cu cimbru uscat/proaspăt și le stropim cu puțină miere.
Coacem perele cca 25 min , la 180 de grade, până cand brânza s-a topit și începe sa prindă o crusta aurie.
No Comments