Mi-a plăcut mult sa mă joc cu aceste biluțe-dovleci . Se fac rapid și ușor, iar rezultatul sigur îi va încânta atât pe cei mici cât și pe cei mari.
Le-am tăvălit prin boia dulce, susan și fulgi de porumb! Ce frumos m-am jucat 😉
Amestecam toate ingredientele până obținem o pastă destul de omogena și formam bilutele. Le dam forma dorită. Simplu și ușor, nu-i așa?
Pe pagina mea de instagram găsiți aceasta rețeta și în format video.
Le servim cu legume crude, pâine prăjită, biscuiți sărați, grisine etc.
Enjoy!
Biluțe-dovleci de brânză pentru aperitiv
Ingredients
- Ingrediente:
- 200 g cremă de brânză
- cca 50 g de cașcaval ras (Cedar/Rucar/Dalia, etc)
- cca 30 g parmezan ras
- un cățel de usturoi
- Boia dulce, oregano, sare și piper după gust
- Mărar tocat
- Fulgi de porumb cât sa lege compoziția
Instructions
Amestecam toate ingredientele până obținem o pastă destul de omogena și formam bilutele.
Le dam forma de dovleci, prin presarea laterala a bilutelor, pe verticala cu ajutorul unei scobitori. În vârf, așezăm câte o grisina și le decoram cu frunze de mărar.
Le servim cu legume crude, pâine prăjită, biscuiți sărați, grisine etc.
No Comments