Salata panzarella, cu ton🍅🥰
O salata italiana, originara din bucătăria toscana❤️.
Personal aș fi în stare sa mănânc non stop o astfel de salata – pe cât de simpla pe atât de gustoasa!! 💪🏻🍅 Mai ales acum când roșiile sunt roșii , și cu gust, și aromate! 🙃Iar pâinea plină de sosul lăsat de legumele din salata, este pur și simplu vis! ❤️Am mai adaugat și niște ton din conserva pentru a face aceasta salata și mai buna, și mai completă! ☺️
Ceapa, rosii, castraveți , pâine uscata/prăjită plus ton din conserva! Totul stropit cu ulei de masline si presărat cu busuioc proaspăt! Buna tare! 🤤🍅🥰
Panzarella
Ingredients
- Ingrediente
- o ceapa roșie
- doua rosii
- un castravete
- o cutie de ton în ulei
- pâine prajita
- sare și oțet, ulei de măsline
- frunze de busuioc
Instructions
Tăiem ceapa julien și o amestecam cu putin ulei și o linguriță de oțel. Practic o marinam ușor.
într-un bol adânc punem ceapa marinată, legumele tăiate (roșiile și castravetele), plus tonul. Condimentam după gust cu sare și ulei de măsline.
Amestecam salata și o lăsăm deoparte sa lase suc pana prajim pâinea .
Pâinea o tăiem cubulețe și o stropim cu putin ulei de măsline și o coacem în cuptor pentru câteva minute, pana devine crocanta.
Adăugăm pâinea peste salata și amestecam pana totul sucul a fost absorbit de pâinea prăjită.
Pofta buna!
No Comments