💓Crostini cu pesto de sfeclă! 💓 O culoare irezistibilă, un gust nemaipomeniți echilibrat și cu o textură super fină!😄Trebuie sa încercați neapărat acest pesto de sfecla!
Observați culoarea: nu-i așa că-i vibranta? Efectiv te vrăjește !
Gustul: nu am gustat o pasta (din orice leguma sau frunza) , atât de echilibrat ca în acest pesto de sfecla. Efectiv m-a frapat și pe mine. Nu i-am adaugat niciun surplus de alte condimente, în afara de cele menționate în rețeta.
Referitor la textura, prea multe cuvinte nu am , doar ca se topește efectiv în gura😋.
Ca sa mă credeți , trebuie sa îl încercați și puteți sa îmi trimteti impresii la ” adresa redacției ” : aici sau pe instagram ☺️
Crostini cu pesto de sfecla
Ingredients
- Ingrediente:
- 250 gr. sfecla coaptă/ fiarta
- 40 gr.nuci
- 40 ml.ulei de măsline
- 40 gr.parmezan
- 2 căței de usturoi
- sare/piper după gust
Instructions
Se mixează într-un mixer cu cuțit : sfecla coaptă/fiarta, nucile, uleiul de măsline, parmezanul și usturoiul pană la consistenta unui pesto (pasta).
Pâinea se prăjește.
Pe pâine se întinde un strat generos de pasta de sfecla, peste care presarăm putina brânză de capră și decorăm cu frunze de busuioc.
Pam-pam ! Poftă bună!
No Comments