Piept de pui cu mozzarella si bacon, este un fel principal de mancare gustos si rapid de preparat. Este o reteta simpla si economica numai buna pentru a uimi pe oricine in putin timp. Fie il prepari pentru o cina festiva, fie pentru o masa cu familia sau pur si simplu sa-I faci pentru tine – este perfect pentru orice ocazie ai alege!
Ingrediente:
140g mozzarella
450 g piept de pui
120g bacon
sare, piper
25ml ulei
Pieptul de pui se fileteaza cat mai subtire, se bate cu ciocanul si se asezoneaza cu sare si piper. Mozzarella se taie sau se rade si se aseaza intr-un capat al fileului de piept de pui si se ruleaza. Feliile de bacon se aseaza pe tocator, urmand sa rulam pieptul in ele. Dupa ce am facut rulourile, se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei si se tin 2-3 minute pe fiecare parte. La final, se baga la cuptorul incins la 180C pentru 8-10 minute.
Tac-pac, as zice ca se fac aceste rulouri: pe cat de simplu, pe atat de delicioase!
Pofta mare!
Mihaela N
Piept de pui cu mozzarella si bacon
Piept de pui cu mozzarella si bacon, este un fel principal de mancare gustos si rapid de preparat. Este o reteta simpla si economica numai buna pentru a uimi pe oricine in putin timp. Fie il prepari pentru o cina festiva, fie pentru o masa cu familia sau pur si simplu sa-I faci pentru tine – este perfect pentru orice ocazie ai alege!
Ingredients
- 140g mozzarella
- 450 g piept de pui
- 120g bacon
- sare, piper
- 25ml ulei
Instructions
Pieptul de pui se fileteaza cat mai subtire, se bate cu ciocanul si se asezoneaza cu sare si piper.
Mozzarella se taie sau se rade si se aseaza intr-un capat al fileului de piept de pui si se ruleaza.
Feliile de bacon se aseaza pe tocator, urmand sa rulam pieptul in ele.
Dupa ce am facut rulourile, se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei si se tin 2-3 minute pe fiecare parte. La final, se baga la cuptorul incins la 180C pentru 8-10 minute.
Notes
Tac-pac, as zice ca se fac aceste rulouri: pe cat de simplu, pe atat de delicioase!
No Comments