Feluri principale/ Retete

Piept de pui cu mozzarella si bacon

octombrie 25, 2019

Piept de pui cu mozzarella si bacon, este un fel principal de mancare gustos si rapid de preparat. Este o reteta simpla si economica numai buna pentru a uimi pe oricine in putin timp. Fie il prepari pentru o cina festiva, fie pentru o masa cu familia sau pur si simplu sa-I faci pentru tine – este perfect pentru orice ocazie ai alege!

Ingrediente:

140g  mozzarella
450 g piept de pui
120g bacon
sare, piper
25ml ulei
Pieptul de pui se fileteaza cat mai subtire, se bate cu ciocanul si se asezoneaza cu sare si piper. Mozzarella  se taie sau se rade si se aseaza intr-un capat al fileului de piept de pui si se ruleaza. Feliile de bacon se aseaza pe tocator, urmand sa rulam pieptul in ele. Dupa ce am facut rulourile, se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei si se tin 2-3 minute pe fiecare parte. La final, se baga la cuptorul incins la 180C pentru 8-10 minute.

Tac-pac, as zice ca se fac aceste rulouri: pe cat de simplu, pe atat de delicioase!

Pofta mare!

Mihaela N

 

Piept de pui cu mozzarella si bacon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...
By Mihaela Negrescu Serves: 6 persoane
Prep Time: 15 minute Cooking Time: 20 minute

Piept de pui cu mozzarella si bacon, este un fel principal de mancare gustos si rapid de preparat. Este o reteta simpla si economica numai buna pentru a uimi pe oricine in putin timp. Fie il prepari pentru o cina festiva, fie pentru o masa cu familia sau pur si simplu sa-I faci pentru tine – este perfect pentru orice ocazie ai alege!

Ingredients

  • 140g  mozzarella
  • 450 g piept de pui
  • 120g bacon
  • sare, piper
  • 25ml ulei

Instructions

1

Pieptul de pui se fileteaza cat mai subtire, se bate cu ciocanul si se asezoneaza cu sare si piper.

2

Mozzarella  se taie sau se rade si se aseaza intr-un capat al fileului de piept de pui si se ruleaza.

3

Feliile de bacon se aseaza pe tocator, urmand sa rulam pieptul in ele.

4

Dupa ce am facut rulourile, se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei si se tin 2-3 minute pe fiecare parte. La final, se baga la cuptorul incins la 180C pentru 8-10 minute.

Notes

Tac-pac, as zice ca se fac aceste rulouri: pe cat de simplu, pe atat de delicioase!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply