Prajitura rustica cu mere si faina de ovaz
Hey, salutare dragilor! Astazi va propun o prajitura tare faina, sanatoasa si cu un aspect rustic pe care sigur o veti adora! Am preparat-o ieri, am publicat-o si pe Instagram si s-a dovedit o prajitura solicitata si preferata! Am lasat si acolo reteta, dar am promis sa o postez si pe blog! Parfumata, moale, usor de preparat si fara gluten :). Cand m-am apucat sa o prepar, stiam ca vreau ceva dulce pentru a-i oferi solutii sanatoase poftei mele! Ma asteptam sa fie buna , dar nu m-am asteptat sa fie DELICIOASA! Merele pot fi lejer inlocuite cu alte fructe de sezon, plus branza, plus iaurt si plus ovaz : o combinatie mai buna nici ca se putea! Enjoy it! Ingrediente: dimensiunea tavii 20*20 2 oua 100 gr de zahar brun 200 gr. branza de vaci cat mai cremoasa 120 gr. smantana / iaurt /chefir 160 gr. faina de ovaz 7 gr.praf de copt 1 lingurita scortisoara (optional) un praf de sare 4 mere mari sirop dintr-o lingura de miere si o lingura de suc de lamaie Incalzitim cuptorul la 180 C. Tapetam cu hartie de copt tava pentru prajitura. Merele le curatam de coaja, le taiem in patru si le … Continuă lectura Prajitura rustica cu mere si faina de ovaz
Copiază și plasează acest URL în site-ul tău WordPress pentru a-l îngloba
Copiază și plasează acest cod în site-ul tău pentru a-l îngloba