Lifestyle

Happy Gluten Free 2018

mai 11, 2018

In data de 20 mai 2018, intre orele 10:00-18:00 , Asociatia Romana pentru Intoleranta la Gluten va asteapta cu drag la Happy Gluten Free 2018 – primul targ al produselor fara gluten, la Hotel Hilton Inn Garden ( Str. Doamnei, nr.12).
La HAPPY GLUTEN FREE vor veni peste 20 de producători din Romania și Europa, importatori și furnizori de servicii adiacente.

În cadrul evenimentului reunim specialiști din domeniu care vor furniza informații de ultimă oră despre boala celiacă la adulți și copii. Seminariile susținute de dr. Alina Stănescu Popp, dr. Vasile Balaban și dr. Claudia Nicolae își propun să răspundă la cele mai importante întrebări legate de viața fără gluten.

Programul seminariilor si al temelor dezbatute este urmatorul:

– ora 11.00 – ”Afecțiuni induse de gluten: asemanari, deosebiri, simptome si protocol de management al bolii”, seminar sustinut de Dr. Stanescu Popp, doctor gastroenterolog IOMC, cercetator stiintific, specializat in boala cealiaca

– ora 12.00 – ” Boala celiaca nonresponsivă la adulți și complicațiile ei” seminar sustinut de Dr. Vasi Balaban, doctor gastroenterolog si diagnostician Spitalul Militar, specializat in boala celiaca la adulti

– ora 13.00 – ”Alergiile la cereale: mituri si protocol tratament ”seminar sustinut de Dr. Claudia Nicolae, doctor alergolog.

Intre orele 10:30 – 14:00, cei mici sunt asteptati la ateliere de joaca si teatru, program interactiv sustinut de “ Atelierul Magdei”. Sala in care se vor desfasura piesa de teatru si atelierele pentru copii este vecina cu sala in care au loc seminariile, iar intrarea in foaier este permanent sub observatie. Cei mici vor primi la intrare, pentru siguranta, bratari de hartie.

Intrarea la targ este libera.
Cei ce doresc sa participe la seminarii, sa se bucure de un pranz gluten free si sa aiba acces la atelierul pentru copii vor plăti o taxă de 20 de lei și se pot inscrie accesand folumarul https://goo.gl/forms/Ixq9eTLX0fr3ulux1.

Pentru membrii ARIG intrarea este libera la seminarii si la atelierele pentru copii.

In cadrul evenimentului, membrii ARIG (vechi sau noi) vor primi prima ediție a Ghidului Celiacului, cadouri de la sponsori si alte surprize.

Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/events/359037484619155/ sau pe www.boala-celiaca.ro

Organizator: Asociatia Romana pentru Intoleranta la Gluten

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply