Lifestyle

Culorile din farfurii la Bistroul Cafe Zodiac

mai 2, 2018

 

Locuiesc in sectorul 6 al Bucuresti-ului si stiti…cateodata am chef sa ies la o terasa, in zona, unde sa imi savurez cafeaua in tihna si/sau sa mananc ceva delicios, dar nu imi doresc sa traversez tot orasul pentru asta. Sunt cateva locuri bune in sector, dar ma bucur cand pot sa mai adaug  inca unul pe lista!  Bistroul Cafe Zodiac, este acel loc despre care vreau sa va povestesc!

 

Se afla în incinta Auchan Drumul Taberei, iar de cum ii treci pragul , esti intampinata cu gentilete de personalul localului si te cucereste cu o atmosfera intima si eleganta!
Nadia Oprița și Alin Săndulescu, cei doi parteneri ce dețin Cafe Zodiac, au expus audienței planurile lor îndrăznețe, de a face din bistroul situat pe str. Brașov o destinație pentru amatorii de bucătărie citadină. Ne-a fost prezentat meniul său de vară, bazat pe ingrediente de calitate, asociate inedit și foarte savuroase????. !
Meniul bistroului cuprinde preparate proaspete, delicioase si accesibile ca preț, precum Tartarul de somon, Pastele cu creveți, Puiul gorgonzola, Burgerii Zodiac și o mare varietate de salate!

 

 

 

 

 

 

Fiind vorba despre prospețime, în cadrul evenimentului, la care au participat numeroși jurnaliști și bloggeri de specialitate, Eisberg a lansat noul său amestec pentru smoothie, Green Drink. Alături de Heinner Electrocasnice, care au pus la dispoziție blenderele pentru concurs, oferind unul drept premiu, organizatorii au provocat reprezentanții mass-media prezenți, să prepare o salată sau o băutură bazată pe amestecurile de la Eisberg. Au fost premiate originalitatea, îndrăzneala dar și gustul, iar premiile au fost câștigate de Adriana Popescu, Gabriela Dumba, Camelia Andrășescu și Laura Bogaciu.

 

 

 

Personal am avut si un ajutor , pe David ❤????!

Am intrat impreuna in competitie, implicati si foarte seriosi ????!  M-a ajutat la prepararea salatelor si la mancat evident ;). Nu l-am vazut pe David pana acum atat de entuziasmat de o astfel de competitie…????. Nu am castigat nici un premiu, dar am avut parte de bucurii si amuzament!

Concluzia: Un loc excelent pentru a-ti petrece timpul alaturi de prieteni si/sau sa-ti savurezi o cafea in tihna! Deci sigur vom mai trece pragul bistroului in viitorul apropiat, atat pentru mancare cat si pentru atmosfera!

Hugs!
Mihaela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply