Ingrediente 4 persoane:
1/2 bagheta
200 gr. piept de pui fiert in mirodenii si/sau ton in ulei
50 gr. masline fara samburi
150 gr. de mozzarella
1/4 varza
1 catel de usturoi
2 linguri de ulei de masline
patrunjel
sare si piper
In timp ce am calit varza, am taiat bagheta si am prajit-o in cuptor. Atentie , nu o lasati foarte mult deoarece, bagheta are tendinta de a se arde rapid.
Scoatem painea prajita din cuptor si asezam cate o lingurita de varza pe fiecare felie, deasupra punem pieptul de pui rupt fasii/ ton si o maslina.
Am pus cate o bucata de mozzarella deasupra pe fiecare felie (am cumparat-o din comert direct feliata) peste pieptul de pui si maslina.
Dupa ce am aranjat compozitia pe fiecare felie de paine, le-am asezat pe o tava si le-am dat la cuptor pentru cateva minute. Si voila, masa e servita!!! 🙂
Pofta buna!!
P.S. Si va mai dau si un sfat, paharul cu vin este nelipsit pentru un tablou complet!
V-am pupat!
Mihaela
4 Comments
Ella
octombrie 18, 2017 at 11:54 amCe bune sunt la un pahar de vin (asa cum ai scris!) la gura sobei, în serile de iarna! Bun, bun de la … Mihaela! 🙂
Mihaela Negrescu
octombrie 18, 2017 at 11:56 am@Ella vezi ce tablou frumos am creat ;)!!
Ella
octombrie 19, 2017 at 6:16 amPe langa ca esti bucatar, mai esti si pictor, draga mea! ????
Mihaela Negrescu
octombrie 19, 2017 at 6:18 amTabloul @Ella l-am creat cu tine impreuna 🙂 : eu cu crostini si paharul de vin, tu ai adus peisajul la gura sobei :)! Iti multumesc!! Te pup!!