Intr-o dimineata de weekend m-am trezit cu o pofta de un mic dejun altfel. Ovazul este prezent destul de des in meniul micului dejun, de aceea am vrut o schimbare, am vrut un altfel de ovaz. Aveam chef de o reinterpretare, de o combinatie de gusturi inedita si de o prezentare diferita! Rasfoind prin niste retete salvate mai demult am gasit solutia: ovaz cu mere la cuptor cu parfum de scortisoara, care s-a potrivit perfect cu acea dimineata mofturosa :)! Veti descoperi gustul bogat si aromat, lingura cu lingura, atunci cand veti savura din aceasta delicioasa mancare matinala, ce se imbina perfect cu diminetile de toamna!!
2 mere
75 gr. fulgi de ovaz
300 ml lapte (vegetal, animal sau apa)
1 ou
2 lingurite praf copt
2-3 lingurite scortisoara (in functie de preferinte)
20 ml ulei de masline
indulcitor dupa gust
![]() |
poza preluata de pe instagram |
Intr-un alt bol pe cele umede (oul+laptele+uleiul). Cele doua compozitii le unim, le amestecam bine , iar rezultatul obtinut il turnam intr-o tava pentru cuptor, unsa cu ulei in prealabil.
Poftim si rezultatul!! Nu este poate unul foarte aratos, dar garantez ca e gustos!!
O zi minunata sa aveti!!
Mihaela
No Comments