Lifestyle

L’AMANDE – DESSERTS SANS GLUTEN

august 9, 2017

 

Recunosc, ca pana a ajunge in acest loc nu m-am gandit niciodata prea profund ca sunt oameni care chiar si-ar dori sa guste o prajitura, un pateu, o paine proaspat scoasa din cuptor, etc si nu o pot face…
Inainte de a pleca in mult asteptata vacanta, am fost invitata sa sarbatorim impreuna cu prietenii L’amande 1 an de cand s-a deschis aceasta inedita cofetărie-brutărie-patiserie!!! Ajunsa acolo am descoperit oameni minunati, implicati si dedicati in tot ceea ce fac!! Gustul acestor produse chiar m-a surprins placut!!! Delicioase!!!

 

 

 

 

„La L’amande grija pentru prieteni este pe primul loc! De la deschidere și până acum pâinile, pateurile și dulciurile create cu măiestrie de specialiștii L’amande au trecut cu bine testul călătoriei și au adus zâmbete de mulțumire peste tot unde au ajuns – în București, în țară sau peste hotare.
Secretul succesului L’amande se afla în ingredientele de o calitate indiscutabilă și în dăruirea cu care patiserii reușesc să creeze aceste bunătăți, în așa fel încât să nu lase să se simtă vreo diferență de calitate și gust față de produsele tradiționale. Din contră, chiar veți fi suprinși de texturile, combinațiile și gustul bogat al produselor L’amande.
Povestea L’amande a început dintr-o necesitate, atunci când Daniela Alecse a descoperit că are intoleranța la gluten. Ceea ce la prima vedere părea un drum plin de greutăți și multe semne de întrebare s-au transformat în această poveste frumoasă, scrisă cu dragoste pentru toți cei care au o nevoie specială, pentru copiii care se pot bucura de un tort de ziua lor, chiar dacă sunt intoleranți la gluten, sau pur și simplu pentru toți cei care doresc să adopte un stil de viață echilibrat și vor să aibă certitudinea că ceea ce manâncă este de calitate superioară.

 

Odată intrat pe ușa L’amande poți să fii sigur că nu există secrete, totul fiind la vedere – găsești câte o fișă tehnică pentru fiecare ingredient, iar în acest fel poți să alegi cu încredere produsele care să îți ofere un plus de sănătate și echilibru. De aici și sigla aleasă de creatorii L’amande: soarele Tibetan cu linii de tigru, care înseamnă echilibru, viață și sănătate.
Echipa L’amande mulțumește tuturor celor care au gustat vreodată din bunătățile create aici și continuă mai departe povestea #minunatiifaragluten!”
Credeti-ma,  fie aveti, sau nu, intoleranta la gluten , nu veti avea nici cea mai mica dezamagire dupa ce veti gusta din minunatele produse !!
Va las mai jos cateva poze cu care sa va delectati, care cu siguranta va vor face pofta!!

 

 

 

 

 

L’amande – cofetărie-brutărie-patiserie – deschis zilnic în București pe strada Lânăriei 93-95 sector 4.

FB: https://www.facebook.com/dessertsansgluten/
Tel: 0744 639 549

Daca mergeti sa le gustati , va astept sa impartasim impresii!

V-am pupat!
Mihaela

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply