Lifestyle

Food Revolution Day 2017 la Conac – 20 mai, ora 10.30

mai 5, 2017
Un nou eveniment FOOD REVOLUTION DAY ni se pregateste in data de 20 mai !!! Cred ca un asemenea proiect este un castig pentru societatea noastra si avem doar de invatat din genul asta de evenimente! „Revolutia” are scopul de a ne trezi din teleghidarea zilnica si sa ne reaminteasca ca este bine si corect sa respecti natura si sa faci alegeri sanatoase urmand cateva reguli simple: educatie in familie si scoala, consum cu moderatie, alegerea alimentelor de sezon, activitate fizica cotidiana, sa spunem NU risipei alimentare, sa fim mult mai constienti in alegerile facute!
FOOD REVOLUTION DAY este ziua în care în întreaga lume Ambasadorii acestui proiect sărbătoresc alimentația sănătoasă organizând evenimente publice si ateliere de gătit sănătos pentru copii și părinți.
FOOD REVOLUTION este programul implementat de Jamie Oliver la nivel mondial și are ca scop educația alimentară a copiilor ca și fundament pentru o viață sănătoasă.
Copiii sunt expuși la marketing și reclame mai mult ca niciodată, prin forme ingenioase de promovare a produselor și băuturilor nesănătoase, de tipul ,,junk food”. Anul acesta programul FOOD REVOLUTION își propune să tragă un semnal de alarmă în privința acestor tipuri de marketing și să educe copiii în ceea ce privește alimentația sănătoasă.

Peste 300 de copii (6-12 ani) și părinți vor găti delicioasele rețete concepute de Jamie Oliver, împreună cu nutriționiști, bloggeri și vedete.

Eu voi fi acolo impreuna cu Andeea de la AndreeaChinesefood, Cristina de la Diva in Bucatarie , Mihaela aka Prajiturela si Isabela de la IsabelaCuisine unde Va asteptam sa pregatim retete delicioase, sanatoase si usoare impreuna!!!

Unde?
Conacul Golescu Grant – Monument istoric aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Sector 6 – Bucureşti
Mai multe detalii gasesti pe facebook , pe pagina oficiala a evenimentului!!
Nu uita să te înscrii la eveniment împreună cu familia ta! Pe lângă faptul că vei învăța lucruri noi, vei putea petrece timp de calitate alături de cei dragi ție!

P.S.: Locurile sunt limitate!

Te așteptăm la #FoodRevolutionDay2017!

Linkul pentru înscriere:

V-am pupat!
Mihaela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply