Lifestyle

Festivalul blogurilor și vinurilor: sâmbătă, 27 mai, la ARCUB în Centrul vechi, Bucuresti

mai 8, 2017

Nu v-ati facut planuri inca pentru data de 27.05.2017? Perfect!! Deoarece va invit si va astept la Festivalul Blogurilor si Vinurilor unde in jur de 30 de bloggeri de diverse specialități: gastronomie, vin, fotografie, călătorie, modă și frumusețe, pe scurt lifestyle, se reunesc la ARCUB din Centrul Vechi, sâmbătă, 27 mai, pentru o întâlnire în premieră cu publicul fiecăruia și cu cele nu mai puțin de 1.200 de vinuri participante la concursul internațional de vinuri, International Wine Contest Bucharest. O expoziție de vinuri de la o serie de crame românești și produse food și non food va completa panoul evenimentului.

Organizat în cadrul Concursului Internațional de Vinuri (IWCB), de Vinul.Ro, Social City I Food and Wine și Rezervaunloc.Ro, cu sprijinul ARCUB, Primăriei Generale București și Concret PR, evenimentul va fi o ocazie excelentă atât profesională, cât și amicală, de întâlnire și socializare între bloggeri – care își vor prezenta activitatea și vor vorbi despre pasiunile lor , expozanți și vizitatori, prieteni și apropiați ai acestora dar și cititori care își doresc să îi cunoască. Totodată, bloggerii culinari vor avea ocazia să îşi arate talentul gastronomic, provocaţi să aducă și câte un preparat care să îi reprezinte. Nu vor lipsi surprizele și tombolele cu premii în vin, cărţi și diferite articole din domeniile amintite.
„Ne vom cunoaște cu toții mai bine, vom împărtăși impresii din blogosferă, vom afla pasiunile, preferințele culinare și enologice ale fiecăruia, ne vom bucura de o zi plină de interacțiune și bună-dispoziție,la unul sau mai multe pahare de vin”, spun organizatorii.

Startul se va da la ora 15.00 și se va continua până la ora 20.00, timp în care se mizeaza pe un număr de vizitatori de aproximativ 400-500 de persoane.

Lista actualizată a bloggerilor expozanți, cu prezentarea fiecăruia, va fi prezentată pe pagina de facebook Vinul.Ro.

Parteneri media: Pastry Chef, Observator Gastronomic, Gastroart, Horeca Insight, Horeca România, Fotohoreca.ro, Hobbybucatar.ro, Culinar.ro, Reteteculinare, Bucataras.ro, Gustos.ro, PrintreOale.ro, CosminTudoran.ro, Lecturi si Arome, LightGoodFood.ro, Divainbucatarie.ro, SuzanaMira.com, GabrielaSimion.com, Bistromargot.ro, AndraIlias.ro, DanielaNiculi.ro – foodforyoursoul, Prăjiturici, LaPrajiturela, Fantezie în Bucatarie, Lolasbox, Getmylook.ro, The Trends, The Socialite, Pistoane Baricate, Berbecutio, Vin2Ro, Stella Adam – Fashion Doctor, IamArina.ro, Denis Radu – SocialAgenda.ro, IsabelaCuisine.eu, Pia Voicu – instilulmeu.ro, LaChicBoutique.ro, AlinaVlad.com, MadalinaMisu.ro, SavoriUrbane.com, domus-pr.ro.

Mulţumiri speciale: Cătălin Păduraru – IWCB – International Wine Contest Bucharest, Pivot Noir, WM Wine Master Solution, Books Express.

Festivalul Blogurilor și Vinurilor face parte din seria evenimentelor gastronomice, enologice şi culturale, iniţiată de publicaţia Vinul.Ro, în lunile mai – iunie 2017, alături de primul Congres Național de Gastronomie și Vin, cel mai de anvergură eveniment al anului pe tema gastronomiei românești și campania Luna Gastronomiei în Restaurante.

Informații suplimentare parteneri / expozanți:

Adriana Popescu, tel.: 0731.631.837,
Raluca Dumitrana 0722.782.651

Intrarea se face pe bază de invitație sau bilet de acces.
Biletele pot fi achiziționate de aici: eventbook.ro

Informații referitore la participare: Poliana Parichi 0724. 786 .660

Gasiti evenimentul si pe Facebook: https://goo.gl/lyBHkD!

Save the date si ne vedem la data si ora stabilita la un pahar de vorba si de vin ????!!

Ma puteti urmari pe Facebook si pe Instagram pentru a fi la curent cu activitati si noutati atat de pe blog cat si din viata unui foodblogger ????????????

V-am pupat!
Mihaela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply