Ingrediente:
160 gr. de fulgi de ovaz
120 gr de merisor confiat
90 gr. prune uscate si hidratate
60 gr. nuci
60 gr. migdale
2 linguri miere (cantitatea de miere se adauga in functie de gustul fiecaruia)
2 linguri unt de arahide
Cu ajutorul unui mixer transformam in faramituri nucile, migdalele si fulgii de ovaz.
Se adauga merisorul confiat, prunele, untul de arahide si mierea.
Turnam compozitia pe o hartie de copt si o uniformizam ajutandu-ne de o lingura de lemn.
Peste compozitie mai punem o foaie de copt si cu ajutorul unui tel minimizam compozitia pana la o grosime de 0.5 cm cca.
Mutam compozitia pe o tava de copt, cu ajutorul primei foi de copt si o introducem in cuptorul preincalzit la 150 C pentru cca 20 min.
Dupa ce s-a uscat/ copt taiem compozitia in formele dorite.
Pofta buna!!!
2 Comments
Anonim
februarie 27, 2016 at 7:15 pmBatoanele sunt dulci?
negrescu mihaela
februarie 27, 2016 at 7:17 pmSunt putin dulci, dar puteti sa reduceti cantitatea de miere .