Desert/ Mic dejun si gustari

Biscuiti scotieni cu fulgi de ovaz

martie 25, 2012

Neata!!!Ce ziceti de cativa biscuiti deliciosi in dimineata aceasta la o cana de cafea sau de ceai ca sa ne facem ziua mai frumoasa :))?!!! 

Ingrediente:

150 g unt
90 gr. zahar
zahar vanilat
140 gr. faina
fulgi de ovaz
gem (optional)


Am amestecat untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat, pana am obtinut o compozitie pufoasa!

Se adauga faina şi se amesteca bine.

Din aluatul obţinut se fac bile de mărimea unei nuci. Se tavalesc aceste bilute prin fulgii de ovaz.
Recunosc, mie mi-a fost frica sa nu ramana in forma rotunda si le-am aplatizat, dar am lasat si doua bilute pentru proba…am zis totusi sa incerc si asa cum spune reteta originala (una se si vede in imaginea de mai jos :).)

Se tin la copt (evident cu cuptorul bine incalzit in prealabil) la 180 grade timp de cca 15 minute. 

Rezultatul … a fost cam acelasi…in timpul coacerii s-au aplatizat si cele doua bilute :)).

Se scot din cuptor si ii puteti servi si cu gem pentru cine prefera!!!



Pofta mare !!!

You Might Also Like

21 Comments

  • Reply
    Shanyka
    martie 25, 2012 at 10:54 am

    Arata foarte bine. Am sa fac reteta chiar astazi, mai ales ca am tot ce-mi trebuie pentru ea. Spre norocul meu, caci aici duminica nu e nici un magazin deschis unde sa pot face cumparaturile. Am sa revin cu un nou comentariu. Weekend placut in continuare!

  • Reply
    Simona
    martie 25, 2012 at 12:12 pm

    Super arata!!!! Pot fura o bucatica??
    Pupici

  • Reply
    DiaMar-bucataria galbena
    martie 25, 2012 at 1:55 pm

    Unul este al meu.Delicios.Pupici!

  • Reply
    Fancy Cake
    martie 25, 2012 at 3:09 pm

    Eu ma servesc cu un biscuite, chiar daca a trecut micul dejun!

  • Reply
    Haplea
    martie 25, 2012 at 3:46 pm

    Eu zic da!!!Vreau si eu biscuiti asa buni, sa servesc la cafea!

  • Reply
    Adela Zilahi
    martie 25, 2012 at 6:07 pm

    Vreau si eu, langa cappuccino, dimineata!! Pupici!!

  • Reply
    Mare Maria
    martie 25, 2012 at 6:28 pm

    Superbi! Si imbietori….Like:)!!!!!

  • Reply
    TeoBucatar
    martie 25, 2012 at 7:30 pm

    Deliciosi cu fulgi de ovaz!Trebuie incercati!

  • Reply
    Shanyka
    martie 25, 2012 at 8:32 pm

    Asa cum am promis, am facut reteta astazi si a iesit super. A mers foarte repede si am reusit sa nu fac prea mare dezastru in bucatarie. :)) In cel mult 25 de minute am fost gata :P. Mai mult timp mi-a luat sa fac poze la tot pasul :)).Multumesc mult pentru reteta.

  • Reply
    Timea
    martie 26, 2012 at 12:50 pm

    Ce mult imi plac biscuitii tai! pup

  • Reply
    fantezie in bucatarie
    martie 26, 2012 at 8:05 pm

    Shanyka am vazut ca ai fost harnicuta!!!Ieri le-ai si postat :))Ma bucur mult ca ti-au placut!!Pupici!!

  • Reply
    Shanyka
    martie 26, 2012 at 8:22 pm

    Pai cum sa nu…crezi ca am rezistat 😛 Si merg si la un pahar cu lapte, ca eu nu beau cafea 🙂 Deliciosi!

  • Reply
    fantezie in bucatarie
    martie 28, 2012 at 4:47 am

    Poti Simona!Merci!Pupici

  • Reply
    fantezie in bucatarie
    martie 28, 2012 at 4:47 am

    si pentru tine Dia!Pupici!

  • Reply
    fantezie in bucatarie
    martie 28, 2012 at 4:48 am

    Serveste cu mare drag Fancy!O zi frumoasa sa ai!

  • Reply
    fantezie in bucatarie
    martie 28, 2012 at 4:48 am

    Haplea poftim cu mare drag!

  • Reply
    fantezie in bucatarie
    martie 28, 2012 at 4:49 am

    Ade am pentru toti asa ca e bine sa ne tinem companie!!Pupici!

  • Reply
    fantezie in bucatarie
    martie 28, 2012 at 4:49 am

    Merci Mare Maria!!

  • Reply
    fantezie in bucatarie
    martie 28, 2012 at 4:50 am

    Teo incearca-i cu siguranta o sa-ti placa!!Pupici!

  • Reply
    fantezie in bucatarie
    martie 28, 2012 at 4:51 am

    Merci Timea!O zi fumoasa iti doresc!

  • Reply
    Cristina
    martie 28, 2012 at 2:20 pm

    La fix! Nu stiam ce sa-i mai fac piticului pt pachet!!! Arata excelent!

  • Leave a Reply