Neata!!!Ce ziceti de cativa biscuiti deliciosi in dimineata aceasta la o cana de cafea sau de ceai ca sa ne facem ziua mai frumoasa :))?!!!
150 g unt
90 gr. zahar
zahar vanilat
140 gr. faina
fulgi de ovaz
gem (optional)
Am amestecat untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat, pana am obtinut o compozitie pufoasa!
Se adauga faina şi se amesteca bine.
Din aluatul obţinut se fac bile de mărimea unei nuci. Se tavalesc aceste bilute prin fulgii de ovaz.
Recunosc, mie mi-a fost frica sa nu ramana in forma rotunda si le-am aplatizat, dar am lasat si doua bilute pentru proba…am zis totusi sa incerc si asa cum spune reteta originala (una se si vede in imaginea de mai jos :).)
Se tin la copt (evident cu cuptorul bine incalzit in prealabil) la 180 grade timp de cca 15 minute.
Rezultatul … a fost cam acelasi…in timpul coacerii s-au aplatizat si cele doua bilute :)).
Se scot din cuptor si ii puteti servi si cu gem pentru cine prefera!!!
Pofta mare !!!
21 Comments
Shanyka
martie 25, 2012 at 10:54 amArata foarte bine. Am sa fac reteta chiar astazi, mai ales ca am tot ce-mi trebuie pentru ea. Spre norocul meu, caci aici duminica nu e nici un magazin deschis unde sa pot face cumparaturile. Am sa revin cu un nou comentariu. Weekend placut in continuare!
Simona
martie 25, 2012 at 12:12 pmSuper arata!!!! Pot fura o bucatica??
Pupici
DiaMar-bucataria galbena
martie 25, 2012 at 1:55 pmUnul este al meu.Delicios.Pupici!
Fancy Cake
martie 25, 2012 at 3:09 pmEu ma servesc cu un biscuite, chiar daca a trecut micul dejun!
Haplea
martie 25, 2012 at 3:46 pmEu zic da!!!Vreau si eu biscuiti asa buni, sa servesc la cafea!
Adela Zilahi
martie 25, 2012 at 6:07 pmVreau si eu, langa cappuccino, dimineata!! Pupici!!
Mare Maria
martie 25, 2012 at 6:28 pmSuperbi! Si imbietori….Like:)!!!!!
TeoBucatar
martie 25, 2012 at 7:30 pmDeliciosi cu fulgi de ovaz!Trebuie incercati!
Shanyka
martie 25, 2012 at 8:32 pmAsa cum am promis, am facut reteta astazi si a iesit super. A mers foarte repede si am reusit sa nu fac prea mare dezastru in bucatarie. :)) In cel mult 25 de minute am fost gata :P. Mai mult timp mi-a luat sa fac poze la tot pasul :)).Multumesc mult pentru reteta.
Timea
martie 26, 2012 at 12:50 pmCe mult imi plac biscuitii tai! pup
fantezie in bucatarie
martie 26, 2012 at 8:05 pmShanyka am vazut ca ai fost harnicuta!!!Ieri le-ai si postat :))Ma bucur mult ca ti-au placut!!Pupici!!
Shanyka
martie 26, 2012 at 8:22 pmPai cum sa nu…crezi ca am rezistat 😛 Si merg si la un pahar cu lapte, ca eu nu beau cafea 🙂 Deliciosi!
fantezie in bucatarie
martie 28, 2012 at 4:47 amPoti Simona!Merci!Pupici
fantezie in bucatarie
martie 28, 2012 at 4:47 amsi pentru tine Dia!Pupici!
fantezie in bucatarie
martie 28, 2012 at 4:48 amServeste cu mare drag Fancy!O zi frumoasa sa ai!
fantezie in bucatarie
martie 28, 2012 at 4:48 amHaplea poftim cu mare drag!
fantezie in bucatarie
martie 28, 2012 at 4:49 amAde am pentru toti asa ca e bine sa ne tinem companie!!Pupici!
fantezie in bucatarie
martie 28, 2012 at 4:49 amMerci Mare Maria!!
fantezie in bucatarie
martie 28, 2012 at 4:50 amTeo incearca-i cu siguranta o sa-ti placa!!Pupici!
fantezie in bucatarie
martie 28, 2012 at 4:51 amMerci Timea!O zi fumoasa iti doresc!
Cristina
martie 28, 2012 at 2:20 pmLa fix! Nu stiam ce sa-i mai fac piticului pt pachet!!! Arata excelent!