Va dezvalui secretul acestei retete foarte usor de preparat (o inventie de a mea), pe care o folosesc foarte des in meniul familiei mele.
Ingrediente:
aluat foietaj
2 dovlecei
6 felii sunca foarte subtire feliata
3-4 folii de branza topita sau puteti folosi si cascavalul clasic
Aluatul foietaj cumparat l-am lasat la decongelat aproximativ o ora.
Primul strat a fost cel de dovlecei.
Al doilea strat de sunca. O puteti rupe bucati mici si distribui uniform (e chiar mai indicat).
Si ultimul stat de branza topita felii pentru sandwich.
Laturile aluatului se suprapun si „sigilam” atent peste tot.
Asa arata tarta inainte de a fi bagata la cuptor.
Voila si produsul finit :)). Sa aveti pofta!!!
2 Comments
Anonim
iunie 22, 2011 at 9:07 pmarata foarte bine am sa incerc
fantezie in bucatarie
iunie 22, 2011 at 9:08 pmsi ai sa te convingi ca esuper usor de facut 🙂