Feluri principale/ Retete

Strudel sarat cu dovlecei,sunca si branza topita

iunie 15, 2011
Va dezvalui secretul acestei retete foarte usor de preparat (o inventie de a mea), pe care o folosesc foarte des in meniul familiei mele.

 


Ingrediente:
aluat foietaj
2 dovlecei
6 felii sunca foarte subtire feliata
3-4 folii de branza topita sau puteti folosi si cascavalul clasic

Aluatul foietaj cumparat l-am lasat la decongelat aproximativ o ora.

Primul strat a fost cel de dovlecei.

Al doilea strat de sunca. O puteti rupe bucati mici si distribui uniform (e chiar mai indicat).

Si ultimul stat de branza topita felii pentru sandwich.

Laturile aluatului se suprapun si „sigilam” atent peste tot.

Asa arata tarta inainte de a fi bagata la cuptor.

Voila si produsul finit :)). Sa aveti pofta!!!

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anonim
    iunie 22, 2011 at 9:07 pm

    arata foarte bine am sa incerc

  • Reply
    fantezie in bucatarie
    iunie 22, 2011 at 9:08 pm

    si ai sa te convingi ca esuper usor de facut 🙂

  • Leave a Reply