Feluri principale/ Retete

Cartofi taranesti cu ciuperci

mai 25, 2011

Nu stiam ce sa gatesc pentru masa de pranz…nu vroiam ceva simplu…, dar in acelasi timp nici nu aveam timp pentru ceva mult prea complicat… Solutia : acesti gustosi cartofi taranesti cu ciuperci!!!

Ingrediente:
-400 gr.ciuperci

-500 gr.cartofi
-usturoi
-patrunjel
-ulei
-sare
-piper

   Ciupercile se curata, se spala, se taie feliute si se pun intr-o cratita cu fundul gros sau in ceaun, cu un pic de ulei si un pic de sare. Se tin pe foc pana le dispare zeama rezultata.

Intre timp curatam cartofii, ii taiem rondele si ii prajim in ulei incins.
Cand sunt aproape rumeni se adauga, ciupercile, usturoi pisat ( in sezon puteti folosi si usturoi verde) si se prajesc impreuna inca 10-15 minute.
Spre final potriviti gustul de sare si piper si la sfarsit se presara patrunjelul tocat.
pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply