Rulouri de somon afumat cu branza de capra si ardei marinati



In ultimul timp am facut o obsesie pentru aperitive :). Te poti juca cu ingrediente, te poti juca cu  culori, iar la final ai parte de o explozie de gusturi !! Cum sa nu imi placa😉😊?!! Somonul norvegian afumat este piesa cheie al acestui preparat pe care l-am umplut cu o pasta de branza de capra de o calitate superioara, cu ardeii marinati cu miere si cu masline :). Enjoy!!


Ingrediente:

12-14 felii de somon norvegian afumat feliat Ocean Fish
100 gr. ardei marinati in miere
200 gr. branza de capra
50 gr.de unt
10 bucati masline fara samburi
sare
piper

Mixam ardeii marinati cu branza de capra, untul, putina sare si piper. In 2-3 minute crema este gata. La final adaugam si maslinele taiate neregulat.

Pe o masa asternem o folie alimentara transparenta pe care aranjam feliile de somon afumat, astfel incat sa va rezulte un dreptunghi.

Pe suprafata somonului distribuiti crema de branza si ardei.
Rulati somonul cu umplutura, ajutandu-va de folia alimentara, astfel incat sa va rezulte un baton compact.
Impachetati-l in folie de aluminiu si tineti-l in frigider minim 4 ore inainte de a-l servi.




Aveti aici 4 motive sanatoase pentru a manca somon!

Pofta buna!!
Mihaela



Nu uitati, ca ma puteti urmari pe Facebook si pe Instagram pentru a fi la curent cu activitati si noutati atat de pe blog cat si din viata unui foodblogger 😋😊💗

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.