Pui in crusta de parmezan,cartofi copti si salata

octombrie 04, 2011
Cu ceva timp in urma intr-o revista culinara am gasit aceasta reteta...O folosesc ori de cate ori am ocazia,cand imi vin pe neasteptate musafiri...cand nu am prea mult timp la dispozitie sa pregatesc mancare familiei...si de fiecare data a fost mai mult decat perfect.Usor si rapid!!!



Ingrediente:

4 piepti de pui medii (sau 2 mari si ii taiati in jumatate)
parmezan 50 gr
mozarella 100 gr
cartofi mici 750 gr
rozmarin
2 buc.salate
1 lamaie
2-3 felii (medii) de paine
ulei de masline
sare

Incepem cu prepararea cartofilor : ii spalam si ii aranjam intr-o tava incapatoare. Adaugam cateva linguri de ulei de masline,sare, piper si rosmarin (in cazul meu praf,pentru ca doar pe asta l-am avut).Ii punem la copt la cuptor timp de 40-45 minute la 200 grade.

Intr-un blender ,mixam painea si parmezanul pana obtinem un amestec de firimituri.

Pieptii de pui i-am sectionat pe mijloc si i-am umplut cu felii de mozarella.

Ii punem intr-o tava,presaram deasupra amestecul de parmezan si ii punem la copt pe raftul de deasupra cartofilor ,timp de 30 minute aproximativ.

Puteti folosi orice salata :simpla cu lamie, asortata...

Pana si Eduard a mancat tot din farfurie :))
Sa aveti o pofta maaareee!!!!

9 comentarii:

Un produs Blogger.